Kemudahan Villa Impiana

Villa Impiana - Private Villa

Ia juga dikenali sebagai Villa Pantai Irama terletak di Perupok, Bachok, Kelantan. Villa ini menyediakan pelbagai kemudahan khas untuk anda. Ini adalah antara kemudahan khas yang disediakan Villa Impiana untuk anda dan keluarga.Klik sini bagi mendapatkan informasi penuh Villa Impiana.

Guest House

Kemudahan unik. Terletak bersebelahan Villa Impiana. Di kenali sebagai Guest House. Guest House ini khas bagi individu yang mahu berehat berseorangan dan tidak mahu menyewa sebuah villa. Klik sini bagi mendapatkan informasi penuh Guest House.

Ruang BBQ

Villa Impiana menyediakan tiga ruang khas untuk anda menikmati kelazatan BBQ. Ada dek tepi pantai, ruang guest house dan ruang jemur. Klik sini bagi mendapatkan maklumat lanjut.

Parking Yang Luas

Tempat Parking Percuma Dalam Kawasan Villa Impiana

TV Setiap Bilik Tidur

Anda Dibenarkan Menonton Siaran Television Termasuk Dalam Pakej Yang Anda Langgan.

Pemanas Air & Peti Sejuk

Bila-Bila Masa Boleh Anda Guna & Ianya Sudah Termasuk Dalam Pakej Yang Anda Langgan.

Bermain Di Pantai

Pelbagai Aktiviti Pantai Boleh Anda Buat Bagi Mengisi Masa Petang Anda Yang Terluang

Kemudahan Lengkap

Pelbagai Aktiviti Pantai Boleh Anda Buat Bagi Mengisi Masa Petang Anda Yang Terluang

Aktiviti di Pantai

Tempat Parking Percuma Dalam Kawasan Villa Impiana

Pakej Perkahwinan Lengkap

Perkhidmatan utama kami adalah menyediakan Pakej kenduri perkahwinan dan sewa tempat untuk pelbagai majlis seperti hari keluarga,menyambut hari lahir ,BBQ mengikut keperluan dan permintaan anda.

Sewa Villa Impiana

Bagi Bakal penginap di Villa Impiana yang mahu menyewa seluruh villa anda,anda mesti sertakan maklumat penting seperti tarikh tempahan villa,berapa orang yang akan menginap beserta nama dan nombor kad pengenalan dan wang deposit bagi hari pertama menginap.